1e avondcross - Grote prijs Geral

42e veldloop A.C. Hulshout

Zaterdag 10 januari 2015

 

10 januari 2015 , Vorig jaar hebben we het provinciaal kampioenschap veldlopen georganiseerd en in 2015 pakken we met iets nieuws uit in Hulshout. De eerste avondcross op een volledig verlicht en mooie parcours van AC Hulshout. Er staan reeds grote namen op de erelijst en onze veldloop blijft nog steeds groeien. 

Bij de jeugd kijken we vooral uit naar Rune 's Jongers & Manon Mariën die dit seizoen al enkele podiumplaatsen behaalden. Naast deze atleetjes staan er nog tal van jeugdatleten aan de start en is het moeilijk om iedereen bij naam te noemen zonder er enkele over te slaan. Bij deze wensen we allen veel succes in je eigen wedstrijd.

Bij de seniors heren is het vooral uitkijken naar Sam Valgaeren, Glenn Laurens, Pieter Heemeryck en Kjell de Hondt. Vorig jaar behaalden zij enkele podiumplaatsen op het provinciaal kampioneschap daarnaast wist Sam al enkele veldlopen te winnen dit seizoen en de andere liepen al enkele mooie ereplaatsen bij elkaar. Naast deze atleten zullen er nog andere atleten aan de start staan van de club en die moedigen we natuurlijk ook aan. 

Meer info volgt hier:

Met medewerking van: