AC Hulshout presenteert:

1e avondcross - Grote prijs Geral

42e veldloop A.C. Hulshout

Zaterdag 10 januari 2015

Na het provinciaal kampioenschap te hebben georganiseerd koos onze club dit jaar voor een nieuwe impuls. De atleten zullen bij kunstlicht lopen in onze avondveldloop op en rond het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout (Industriepark 3, 2235 Hulshout) De omloop is volledig verlicht en het parcours is lichtjes gewijzigd maar blijft even mooi. Wie zal dit jaar onze rijkgevulde erelijst aanvullen? Kom supporteren voor onze atleten.

Onze eigen atleten hebben zeker kans om op de erelijst te komen. Bij de benjamins zijn alle ogen gericht op Rune 's Jongers, Quinten en Jasper De Smet. Bij de atleetjes van een jaar ouder kijken we o.a. naar Lars Van der Venne. Winstkansen zijn er ook voor Manon Mariën die de laatste weken terug zeer sterk aan het lopen is. Daarnaast zijn er podiumkansen voor Naomi De Wyn, Elliot Van Lommel en ook Siebe Philips. In de reeks seniors dames supporteren we o.a. voor Liesbeth Monsecour, Els Talloen en Evi Vandewalle. Bij de seniors heren kunnen we na de laatste weken verscheidene clubgenoten winstkansen toedichten: Pieter Heemeryck onze provinciaal kampioen op hetzelfde parcours vorig jaar, Kjell De Hondt, Glen laurens, .... Het zijn allemaal kandidaten voor het podium. In de korte cross kijken we uit naar Sam Valgaeren die vorig jaar ook provinciaal kampioen werd, Sander Heemeryck die sterk aan het lopen is en Thomas Derboven die naar zijn beste vorm toegroeit. Ook bij de masters hebben we kansen met Leisbeth Leysen en Jan ver Elst. Natuurlijk zullen de vele andere atleten van andere clubs de podiumplaatsen niet zomaar aan onze clubgenoten laten.

De concurrentie zal dan ook sterk zijn. We kijken uit naar de revelatie van de afgelopen 2 jaar zowel in het veld als op de piste Sofie Van Accom en onze sympathieke ex-clubgenote Veerle Dejaeghere. Ook de toptalenten Dieter en Maarten Kerstens zullen het beste van zichzelf geven. Kom iedereen aanmoedigen vanaf 16u!

Met medewerking van: