48e Veldloop A.C.Hulshout

PK veldlopen - zondag 10 januari 2021

10 januari 2021, onthoud goed die dag, want op die dag is Hulshout het centrum van de provincie in de atletiekwereld. Inderdaad, het is alweer een jaartje geleden. Voor de 48e keer sturen we de meisjes, jongens, dames en heren het veld in. Er staan reeds grote namen op de erelijst en onze veldloop blijft nog steeds groeien. De voorbije jaren stond de Belgische top aan de start, maar voor dit jaar mogen we opnieuw het provinciaal kampioenschap organiseren.

Er zullen tal van jeugdatleten van de club aan de start staan en is het moeilijk om iedereen bij naam te noemen, want dan zouden we er misschien enkele overslaan. Maar toch kijken we speciaal uit naar onze kangoeroes en benjamins Nie Serneels, Finne Theys, Ruben Joos e.a Onze pupillen met o.a. Door Serneels, Alexander Draulans, Wannes Devries, ea.  en de miniemen Luna & Jari Stappaerts,  ea. Bij de Cadetten is het uitkijken naar Rune ’S Jongers, Quinten Desmet, Jasper Desmet, Mila-Marie Buts en Jana Aerts.  Bij de Junioren meisjes kijkne we vooral naar Klara De Voeght en Nele Goossens.  Deze atleten wisten de voorbije wedstrijden enkele overwinningen, podiumplaatsen of toptien plaatsen te behalen en willen dit overdoen voor eigen volk. Bij deze allen veel succes in je eigen wedstrijd. 


Bij de senioren heren springen vooral de namen van onze eigen atleten in het oog. Sam Valgaeren, Thomas Derboven en Glen Laurens behaalden bij de senioren de voorbije winter al enkele overwinningen en ereplaatsen in de regionale veldlopen.  Bij de vrouwen is het uitkijken naar Liesbeth Monsecour en Liesbeth Leysen, maar net zoals bij de jeugd is het weer moeilijk om iedereen bij naam te noemen zonder iemand te vergeten.

 

Inschrijfformulier

GSM: 0478600349

Secretariaat:

Grote Baan 469, 2235 Hulshout

Atletiekpiste:

Sportcentrum, Industriepark 3, Hulshout

  • Twitter
  • Facebook

©2020 door AC Hulshout. Met trots gemaakt met Wix.com