9 december 2018

3 overwinningen en 5 podiumplaatsen op veldloop Booischot

Zondag 9 december stonden we met 32 atleten aan de start op de veldloop te Booischot. In gure weersomstandigheden liep elke atleet zijn wedstrijd. Soms hield het even op met regenen, maar de meeste jeugdatleten liepen in de regen en later op de namiddag klaarde het even op. 

Maar ondanks de weersomstandigheden konden we knappe prestaties optekenen. Met 3 overwinningen, 5 podiumplaatsen en enkele dichte ereplaatsen keerden we naar huis terug. 

Bij de kangoeroes werd de toon al direct gezet. Nie Serneels won de wedstrijd na een mindere start en vlak daar achter finishte Finne Theys als 3e. Inte Catteuw en Lize Van Hoof finishten ook in deze reeks, maar hier wordt geen officiĆ«le uitslag van opgemaakt.  Bij de jongens kangoeroes liep Ruben Joos in zijn eerste wedstrijd naar een eerste overwinning.

Emiliy indekeu en Nele Berckx gingen van start bij de benjamins meisjes 2010. Emily werd knap 5e en Nele 21e.
Bij de benjamins jongens 2011 finishte Alexander Draulans als 11e en Lenn Rens als 20e.  In de reeks benjamins 2010 liep Door Serneels naar een mooie 5e plaats en Lander Desmet finishte als 8e. 

Luna Stappaerts had tot de laatste 200m zicht op het podium, maar moest nog enkele atleten laten voorgaan en werd knap 5e. Bij de jongens pupillen 2009 finishte Ferre Verduyckt als 10e en Matthias Draulans als 18e. Jari Stappaerts liep in de reeks pupillen 2008 steeds mee voorin en finishte sterk als 3e. In dezelfde reeks liep Jarne Voet naar een 21e plaats. 

Bij de miniemen meisjes 2007 werd Mila-Marie Buts 11e en Jana Aerts 17e. Bij de Miniemen jongens 2007 werd de wedstrijd mee gemaakt door Rune S' Jongers. In een kopgroep van 3 wisselden de plaatsen, maar in de eindsprint moest hij de duimen leggen en werd 2e. Quinten Desmet werd vlak daarna 4e, Arne Verduyckt 13e en Thibaut Vinck 17e. 

Naomi Dewyn liep een knappe wedstrijd naar een eerste podiumplaats (3e) bij de cadetten meisjes. Hetzelfde deed Nele Goossens bij de scholieren meisjes. Nele werd 2e en Jente Raeymaekers werd 6e.  

Siebe Philips trekt de vorm van de laatste weken door en liep naar zijn eerste overwinning bij de scholieren. 

Bij de senioren dames werd Liesbeth Monsecour 7e en Katrien Goyvaerts finishte bij de masters als 4e. 

Gerry Verhaert liep bij de masters 35+ naar een 5e plaats. Jan van Heuckelom werd hier 12e en Ronald Raeymaekers 24e. Tenslotte finishte Jan Ver Elst als 14e bij de masters 50+

Uitslag 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x