Alexander draulans wint en 2e plaats voor Quinten De Smet in Duffel

Zondag stonden we met met liefst 28 jeugdatleten aan de start in duffel. 

9 kangoeroes lieten het beste van zichzelf zien en liepen een mooie wedstrijd. Hiervan wordt nog geen officiele uitslag gemaakt, maar Alexander Draulans wist bij de jongens als eerste kangoeroe over de finish te lopen. Wannes De Vries, Milan Pardon en Milo Paulussen liepen hier ook in mee. 

Bij de kangoeroe meisjes had Renske pech door een valpartij. Naast Renske stonden Lize, Nien, Louise en Finne ook aan de start. 

Vervolgens liep Nele Bercxk bij de benjamins meisjes 2010 naar een mooie 7e plaats. Bij de Benjamins van 2009 liep Luna Stappaerts naar een 11e plaats en werd Guelline Ceusters 21e.

De benjamins jongens 2010 waren met 2. Door Serneels werd 21e na een snelle start en Lander De Smet werd 30e. Bij de benjamins jongens 2009 liep Niels Vanderhaegen naar een 14e plaats, Ferre Verduyckt werd 24e, Lars van der Auwera werd 30e en Matthias Draulans 31e. 

Bij de pupillen meisjes van 2008 finishte Dieuwke Daneels als 10e en werd Margo van de Ven 13e. Mila-Marie Buts werd bij de pupillen 2007 8e en nieuweling Floor De Wit 26e. 

Bij de pupillen 2008 was het uitkijken naar Jari Stappaerts. Jari startte goed en liep naar een mooie 4e plaats. In de reeks pupillen 2007 was het Quinten De Smet die een snelle start nam en de anderen op een paar meter liep. Pas in de laatste meters, op de finishlijn werd hij voorbijgestoken wat een knappe 2e plaats opleverde. Rune 'S Jongers volgde steeds op korte afstand, maar moest vrede nemen met een 4e plaats. Jasper De Smet liep even verder ook een puike wedstrijd en finishte als 8e en Arne Verduyckt werd enkele seconden later 24e. 

Naomi De wyn sloot onze jeugd af bij de miniemen meisjes en finishte na een knappe race als 11e. 

Tenslotte liep Tom De Smet, nadat hij mee de jeugd had begeleid, nog mee met de korte cross. Hij finishte hier als 20e. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x