BK veldlopen Brussel

Zondag vond het Belgisch kampioenschap veldopen plaats in Brussel op een bevroren ondergrond, maar ondere een stralende zon. 

Luna Stappaerts werd bij de benjamins meisjes 2009 knap 20e na een mindere start. Vervolgens liep Christian Matos Calderon naar een 22e plâats bij de benjamins jongens 2010 en finishte Lander De Smet op een 59e plaats. 

Bij de pupillen jongens 2008 was het uitkijken naar Jari Stappaerts. Na enkele podiums in de laatste wedstrijden mochten we een mooie toptien plaats noteren voor Jari, nl 9e. Jammer dat Jari een mindere dag had vandaag anders had er misschien een podium ingezeten. In de reeks pupillen 2007 was het Rune 's Jongers die een volgende toptien plaats liet noteren, nl 7e en 1e van de provincie.  Quinten De Smet was minder gestart en liet een 22e plaats optekenen en Jasper De Smet finishte wat later op een 31e plaats. 

Cisse Duts liep bij de miniemen jongens 2005 naar een 51e plaats. Even later liep Manon Mariën naar een 7e plaats (2e van de provincie) bij de cadetten meisjes. 

Tenslotte liep Liesbeth Monsecour in de korte cross naar een 55e plaats. 

Tot volgende week in Tessenderlo. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x