22 oktober 2017

Easykit Crosscup Relaeys te Gent

Onze club trok vandaag met enkele ploegen naar Gent om deel te nemen aan de Easykit Crosscup Relaeys. Dit is de jaarlijkse sart van het nieuwe veldloopseizoen.

Bij de benjamins jongens gingen er 2 ploegen van AC Hulshout van start. HULS2 met Matos Calderon Christian, Serneels Door en Indekeu Emily eindigde als 19e. HULS1 met Lander De Smet, Niels Vanderhaegen en Stappaerts Luna werd 38e.

Bij de pupillen meisjes werd onze ploeg met Mila-Marie Buts, Diewke Daneels en Margo Van De Ven 33e.

Ook bij de pupillen jongens startten we met 2 ploegen. HULS1 met Quinten De Smet, Rune S'Jongers en Jasper De Smet eindigde knap als 6e. HULS2 met Ferre Verduyckt, Jari Stappaerts en Arne Verduyckt werd 39e.

Bij de senioren heren liep AC Hulshout met Matthias Steenwerckx, Thomas Derboven en Sam Valgaeren. Matthias, die pas van gisteren terug was van China, liep voor wat hij waard was en gaf de stok na 1500m door in 28e positie. Daarna moest Thomas 2 rondjes (3000m) afwerken. Thomas hield redelijk goed stand en lanceerde Sam voor zijn 4500m. Sam maakte nog heel wat posities goed, wat hen een mooie 14e plaats opleverde.

Bij de masters heren liep onze ploeg met Gerry Verhaert, Wim De Vries en Jan Ver Elst. Gerry ging als startloper van start voor 1000m. Hij wist als 1e de aflossingzone te bereiken en bracht zo AC Hulshout op kop. Wim moest 1500m lopen en deed dit niet slecht. Hij loste rond de 10e plaats af. Jan had dan 2 rondjes voor de boeg. Sterke Jan bracht onze ploeg als 23e over de finish

Uitslagen   Foto's deel1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x