19 november 2019

Emilio Matos Calderon, Nie Serneels en Sam Valgaeren winnen in Kortenberg.

Zondag stonden we met 32 atleten aan de start van de Kortenbergse veldloop. Een modderig en bosrijk parcours zorgden voor mooie prestaties. 

Bij de Kangoeroe meisjes liep Nibe Bruers naar een topvijf plaats en wist Emilio Matos Calderon bij de jongens te winnen. 

In de reeks benjamin meisjes 2012 gingen Nie Serneels en Finne Theys er als een speer vandoor en liepen heel de wedstrijd samen aan de leiding en vergroten stelselmatig hun voorsprong die op het einde 20 seconden bedroeg op de derde. Nie trok aan het langste eind en won de wedstrijd voor Finne Theys die 2e werd. In deze wedstrijd werd Noor Driezen knap 9e en liep Liene Van Mellaert in haar eerste wedstrijd naar een 30e plaats.

Bij de benjamins jongens ging Jurre Goossens snel van start en liep constant mee aan de leiding, maar moest in de laatste meters de rol lossen en finishte als 4e.  In de reeks benjamins jongens 2011 liep Lenn Rens naar een 13e plaats. 

Bij de pupillen meisjes finishte Luna Stappaerts als 5e. In de reeks pupillen jongens 2010 liep Cristan Matos Calderon naar een 10e plaats en Door Serneels werd 11e.

In de reeks miniemen jongens 2007 nam Quinten De Smet een sterke start met in zijn zog het hele peloton. Rune S' Jongers, Jasper De Smet en Thibaut Vinck volgden daarna. Quinten finishte als 3e, Rune als 5e, Jasper als 9e en Thibaut als 19e.  

Bij de Scholieren meisjes loopt Klara De Voeght naar een knappe 2e plaats. Vlak daarachter finishte Nele Goossens als 4e. Bij de Scholieren jongens finishte Lars Raeymaekers als 10e.

Bij de Masters heren 50+ finishte Jan Verelst als 6e en Walter Verlinden als 32e. 

Bij de masters dames liep Kim Nulens naar een knappe 2e plaats, Liesbeth Monsecour werd 7e, Katrien Goyvaerts 8e, Evi vandewalle 10e.

Kaat van Eynde liep bij de senioren dames naar een 6e plaats.  Jente Raeymaekers liep bij de junioren damaes naar een 5e plaats. 

Sam Valgaeren loopt naar de overwinning bij de senioren heren en Thomas Derboven werd 4e, 

Bij de masters +35 finisht Gerry Verhaert als 5e, Wim Devries 11e en Jan Van Heuckelom 17e.

Siebe Philips werd bij de junioren jongens  6e. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x