22 januari 2017

Glen Laurens en Jari stappaerts winnen in Geel

Glen Laurens en Jari Stappaerts winnen hun veldloop te Geel, Liesbeth Monsecour behaalde brons bij de senioren dames.

Bij de kangoeroes stond bij de meisjes Julie van Heuckelom aan de start en bij de jongens eindigde Christian 6e en Door Serneels 7e. 

Lotte van Espen eindigde bij de benjamins meisjes 2009 als 5e en Luna Stappaerts als 9e.  Margot van De Ven finishte bij de meisjes van 2008 als 5e en Dieuwke Danneels als 9e. 

Jari Stappaerts liep van start tot aankomst aan de leiding bij de benjamins jongens 2008. Op het einde moest hij nog even opletten maar wist de overwinning toch te pakken.

Bij de pupillen meisjes 2006 ging Stien Broos van start en liep een puike wedstrijd. In de reeks pupillen jongens 2007 leek geen maat te staan op Rune 'S Jongers. Van bij de start liep hij mee aan de leiding leek op weg naar de overwinning. Jammer genoeg kwam hij opnieuw ten val en finishte toch nog als 4e. Bij de jongens 2006 liep Jasper van Eepoel mee. 

Naomi De Wyn liep dan weer een sterke wedstrijd bij de miniemen meisjes 2005 en finishte als 9e.  Bij de mineimen jongens 2005 liepen Cisse Duts en Elliot van Lommel een goede wedstrijd. Bij de jongens 2004 stonden Lars Raeymaekers en Brent 'S Jongers aan de start en ook zij finishten op een puike plaats. 

Tenslotte was Jente Raeymakers als laatste jeugdatleet aan de start. Zij behaalde haar eigen doelstelling en was trots op haar prestatie. 

Bij senioren behaalde Glen Laurens de overwinningen en finishte Liesbeth monsecour als 3e bij de dames. ook Evi van dewalle stond hier aan de start. 

Peter Van Beersel eindigde als 45e en Ronald Raeymaekers als 59e bij de masters heren. 

uitslag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x