2 juli 2017

Liesbeth Monsecour 1e in Groentenjogging te Schriek

Op een mooi en grotendeels onverhard parcours, door bos, weiland, dolomiet pad en langs een akker, toch een snelle wedstrijd gelopen. Liesbeth Monsecour won de 6km bij de dames, Jan Verelst werd knap 3e en Tom de Smet 6de op de 6km. Filip van den Brande werd 7de en Peter Van Beersel 9de op de 3,8km.

Jeugdreeksen:

Eerst waren het Guelline en Lander die starten in de 250 meter. Ze moesten het opnemen tegen kinderen tot en met het 4de leerjaar... Guelline die net het 2 de leerjaar beëindigde liep goed mee voorin in een langgerekte sprint en eindigde rond de 5de plaats. Lander kon het contact met de groep achteraan houden en eindigde mooi tussen de kinderen van zijn leeftijd.

Quinten en Jasper die normaal nog mochten starten in de 250 meter, kozen voor een start in de 500 meter. Ze moesten deze wedstrijd dan wel afwerken als jongsten en kleinsten van de starters. Met slechts 8 kwamen ze jammer genoeg aan de start, Quinten starte als een speer en liep van start top finish aan leiding, hij won met ettelijke meters voorsprong op de tweede, zijn broer Jasper die op zijn beurt ettelijke meters voorsprong had op de derde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x