30 oktober 2017

Mooie jeugdprestaties in Bonheiden.

Zondag stond de eerste individuele veldloop voor onze jeugd op het programma. We trokken met 23 jeugdlopertjes naar Bonheiden. VAnaf cadet werd er in Heverlee gelopen. 

Bij de kangoeroes stonden van onze club 7 meisjes en 1 jongen aan de start. Ze liepen allen een verdienstelijke wedstrijd, maar aangezien hier geen uitslag wordt opgemaakt geven we enkel de namen mee. Nie Serneels, Renske Daneels, Inte Catteeuw, Lize Van Hoof, Mila Verhaegen,  Louise Goovaerts en Nien van Wijmeersch bij de meisjes en Lenn Rens bij de jongens. 

Bij de Benjamins meisjes werd Nele Berckx Knap 7e in haar eerste veldloop van haar carriere. In de reeks benjamins jongens Liep Christan Matos Calderon constant mee aan de leiding. Jammer genoeg moest hij de laatste 200m de rol lossen en werd hij nog knap 5e. Door Serneels liep naar een knappe 10e plaats, Tom Verhoeyen werd 22e en Lander De Smet werd 30e. Niels Vanderhaegen liep bij de benjamins 2009 naar een 18e plaats.

Vervolgens gingen onze pupillen meisjes van start. Bij de meisjes van 2008 liep Dieuwke Daneels naar een knappe 11e plaats, Margot van de Ven finishte als 15e en Nieke Gijsels werd 40e. in de reeks 2007 finishte Mila-Marie knap als 9e. 

De pupillen jongens gingen snel van start. Quinten De Smet lipe mee in de kopgroep, maar moest op het einde van de race 2 lopers laten gaan en werd op de meet nog net voorbijgegaan door een derde loper. Jammer voor Quinten, net geen podiumplaats maar toch knap 4e. Jasper De Smet volgde enkele seconden later op een 7e plaats. 

Naomi De Wyn liep bij de miniemen meisje naar een knappe 13e plaats en Cisse Duts deed hetzelfde maar dan bij de miniemen jongens. 

Tenslotte liep Tom De Smet bij de senioren naar een 33e plaats. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x