18 november 2018

Nie Serneels, Rune 's Jongers en Sam Valgaeren winnen te Kortenberg.

Zondag 18/11 stonden we met onze club aan de start in het bosparcours te Kortenberg. Een mooie veldloop op een geaccidenteerd parcours,

Van bij de start konden we rekenen op puike prestaties. Nie Serneels won de kangoereeks. Finne Theys werd knap 2e, Inte Catteew 6e en Lize Van Hoof 7e. Emilio Matos Calderon werd bij de jongens knap 5e. 

Alexander Draulans finishte bij de benjamins jongens 2011 als 8e en Wannes De Vries als 10e in zijn eerste veldloop.  In de reeks benjamins jongens 2010 liep Christian Matos Calderon naar een mooie 4e plaats en finishte Door Serneels als 13e en Lander De Smet als 20e. 

Vervolgens was het de beurt aan de pupillen. Luna Stappaerts liep naar een knappe 12e plaats bij de meisjes van 2009. Broer Jari liep bij de jongens van 2008 steeds mee voorin en liep naar een knappe  3e plaats. 

De miniemen moesten als eerste de zware beklimming voor hun rekening nemen en  bij de meisjes 2007 finishte Jana Aerts als 17e.  In de reeks jongens 2007 liep Rune S' Jongers steeds mee aan de leiding en voerde de forcing en won met 10sec voorsprong. Vlak hierachter liep Quinten De Smet in een groepje, maar moest pas op het einde van de race de rol lossen en finishte op een mooie  6e plaats. 

Naomi De Wyn finishte bij de cadetten meisjes als 13e en Lars Raeymaekers liep naar een 18e plaats bij de cadetten jongens. 

 Klara De voeght, Floor Okhuijsen en Nele Goossens en Jente Raeymaekers gingen van start bij de scholieren meisjes. Klara werd 4e, Floor 9e, Nele 10e en Jente 18e.  Bij de jongens liep Siebe Philips naar een 6e plaats. 

Liesbeth Monsecour finishte bij de senioren dames als 6e, Kaat van Eynde als 11e en Katrien Goyvaerts liep als 5e master over de meet.  Bij de masters heren +35 finishte Gerry Verhaert als 5e, Tom de Smet als 20e en Ronald Raeymaekers als 34e.  in de reeks Masters 50+ liep Jan Ver Elst naar een 5e plaats en Walter Verlinden werd 25e. 

 Bij de senioren heren domineerde Sam Valgaeren de wedstrijd en won de wedstrijd met bijna 2 minuten voorsprong.  Thomas Derboven werd  5e.

podiumfoto's jeugd   -  Foto's Uitslag


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x