20 januari 2020

Overwinningen in Herentals voor Ruben Joos en Quinten De Smet.

Zondag stonden we aan de start van de veldloop te Herentals. 

Bij de kangoeroe meisje ging Nibe Bruers van start en finishte ergens in het midden van de groep. 

Bij de benjamins meisjes 2012 liep Nie Serneels steeds mee vooraan, maar moest de duimen leggen voor 2 meisjes van Geel en werd dus knap derde. In deze reeks finishte Nola Bruers 12e, Lize Van Hoof 30e, Fleur Janssens 31e en Liene van Mellaert 36e.

In de reeks benjamins jongens 2012 ging Ruben Joos samen met Eli de Cock goed van start. Ruben liep constant mee vooraan en ging in de laatste rechte lijn op en over zijn voorganger en ging met de overwinning naar huis. Eli de Cock finishte als 10e. Bij de pupillen jongens van 2011 startte Wannes Devries en hij liep een sterke wedstrijd en finishte 32e. 

Vervolgens was het aan de pupillen meisjes. In de reeks 2010 Startte Brun Dehertog in haar eerste veldloop, maar moest jammer genoeg de strijd staken. Bij de pupillen meisjes 2009 startte Luna Stappaerts en Alek Decock. Luna deelde haar race goed in en liep naar een knappe 5e plaats en Alek finishte 34e. Bij de pupillen jongens van  2010 startten Door Serneels en Lander De smet goed mee in de groep Door eindigde 10e en Lander 15e. Bij de pupillen jongens 2008 liep Jari Stappaerts naar een knappe 4e plaats. Jarne Voet eindigde 28e.

Bij de miniemen meisjes 2007 finishte Mila-Marie Buts als 5e en liep Jana Aerts naar 13e plaats. Bij de miniemen 2008 jongens  liep Jari Stappaerts steeds mee vooraan, maar moest naar het einde toe de rol lossen en werd knap 4e even later finishte Jarne Voet in de groep. Bij de miniemen jongens van 2007 ging Quinten Desmet er samen met 2 andere atleten op uit. ze liepen constant met 3 aan de leiding, maar Quinten wist zich zeker van zijn stuk en ging in de laatste rechte lijn ervandoor en pakte de overwinning. In dezelfde reeks finishte Thibaut Vinck 10e.

Bij de kadetten meisjes liep Naomi De Wyn naar de 18e plaats. Bij de kadetten jongens werd Cisse Duts 9een Ferre Heremans 12e. 

Bij de scholieren meisjes finishte Klara de Voeght knap als 2e. Bij de scholieren jongens eindigde Lars Raeymaekers 17e.

 Bij de junioren dames eindigde Jente Raeymaekers knap als 3e. Bij de masters dames finishte Katrien Goyvaerts 12e. Bij de senioren heren eindigde Thomas Derboven knap 4e, Nick Van Hoof 10e en Boris Ver Berne 29e. Bij de masters heren finishte Jan Van Heuckelom 24e en Ronald Raeymaekers 48e. Bij de masters heren 50+ werd Jan Ver Elst 10e en Wyns Jos 47e.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x