29 oktober 2017

Sam Valgaeren wint te Heverlee, Shika en Gerry op het podium

Vandaag was er de veldloop te Heverlee. Het was een mooi parcours op het militair domein met een pittige helling op het einde van iedere ronde. AC Hulshout behaalde dan ook enkele knappe resultaten. Sam Valgaeren wint de korte cross te Heverlee. Kadet Shika Bruynseels eindigt 2e in zijn 1e veldloop en Gerry Verhaert debuteert bij de masters met een 3e plaats.

Bij de kadetten jongens stonden met Shika Bruynseels en Lars Raeymaekers 2 HULS-atleten aan de start. Shika liep de hele koers met 2 voorop.Naar het einde toe, kreeg shika het moeilijk. Toch liep hij naar een knappe 2e plaats en debuteerde hij zo voor onze club met een podiumplaats. Lars liep als 1e-jaars een mooie wedstrijd. Hij eindigde als 15e.

Siebe Philips debuteerde vandaag bij de scholieren heren. Dit is toch even wennen, want deze wedstrijd is met bijna 4km toch een kleine km verder dan bij de kadetten. Siebe deed dit goed en liep in zijn 1e wedstrijd bij de scholieren naar een knappe 8e plaats.

Sam Valgaeren en Thomas Derboven startten in de korte cross. Sam voerde meteen de forcing en liep met 2 weg. Thomas volgde knap in een volgend groepje. Op de laatste helling liep Sam van zijn medekoploper weg recht naar zijn 1e zege van het nog prille seizoen. Thomas liep een sterke cross wat resulteerde in een mooie 7e plaats.

Bij de dames senioren liepen Kaat Van Eynde en Evi Vandewalle mee. Ze liepen een "wedstrijd in de wedstrijd". De hele wedstrijd waren ze in mekaars buurt en uiteindelijk werd er gesprint tussen hun 2. Kaat werd 16e en Evi 17e.

Gerry Verhaert, Peter Van Beersel en Ronald Raeymaekers waren onze 3 masters aan de start bij de masters heren. Gerry was direct mee weg met de junioren. In de 2e ronde moest hij de 1e master laten lopen en iets over halfweg kwam ook een 2e master over hem. Zo liep Gerry op de 3e plaats en deze podiumplaats liet hij zich niet meer ontglippen. Een mooi debuut voor Gerrry in de cross bij de masters. Peter liep een goei wedstrijd en eindigde als 23e. Ronald had niet zijn beste benen. Misschien kwam dat doordat Ronald de dag ervoor al in de Beeltjens had meegelopen. Toch zette hij op karakter door en eindigde als 33e

Foto's - Uitslagen

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x