8 december 2019

Winst voor Ruben Joos in Booischot. Nie Serneels, Finne Theys, Thibaut Vinck, Nele Goossens en Glen Laurens pakken podiumplaats.

Zondag 8 december stonden we aan de start van de veldloop te Booischot. Het weer was alvast beter dan de voorbije jaren, maar was het nog fris en een beetje nat. 

Nibe Bruers ging als eerste van start bij de kangoeroe meisjes en liep mooi binnen de groep naar de aankomst. 

Vervolgens namen Nie Serneels en Finne Theys een superstart en liepen van in het begin tot op het einde op plaats 2 en 3. Iets later finishte Milla van Noten als 19e en Liene Van Mellaert die in de start gevallen was finishte als 30e.  Bij de jongens van 2012 ging Ruben Joos er als een speer vandoor en liep van start tot finish aan de leiding en finishte met een kleine voorsprong op de anderen. Thorben van Espen finishte in dezelfde reeks als 16e. In de reeks benjamins jongens 2011 liep Mathis van Loock naar een 5e plaats, Alexander Draulans werd 14e en Wannes De Vries 24e. 

Lotte van Espen liep bij de pupillen meisjes van 2009 naar een 12e plaats. Door Serneels finishte als 12e bij de pupillen jongens 2010 en Matthias Draulans liep naar een 29e plaats bij de jongens van 2009. 

Bij de miniemen meisjes finishte Kato Heykants als 11e en Dieuwke Danneels als 16e. Milla-Marie buts liep bij de meisjes van 2007 naar een 10e plaats, maar had in de start een spike in haar been gekregen en had hiervan last tijdens het lopen.  Bij de jongens van 2008 finishte Jarne Voet als 21e en Thibault Vinck verbaasde iedereen. Hij overklaste zichzelf en liep naar een mooie 3e plaats. Hij dacht bij zichzelf; als Rune, Quinten en Jasper er niet zijn dan moet ik hun plaats maar innemen. En met succes. 

Bij de cadetten jongens liep Ferre Heremans naar een 10e plaats. Bij de scholieren meisjes liep Nele Goossens constant mee voorin en finishte knap als 2e. 

Bij de masters 50+ finishte Jan Ver Elst als 11e. 

Bij de junioren dames liep Jente Raeymaekers naar een mooie 4e plaats. Bij de masters dames 35+ werd Kim Nulens 5e, Liesbeth Monsecour 6e en Katrien Goyvaerts 9e. 

Bij de Junioren heren finishte Siebe Philips als 9e. Bij de masters heren 35+ liep Glen Laurens naar een 2e plaats, Gerry Verhaert werd 6e en Ronald Raeymaekers 39e. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x