top of page

Inschrijving Sportkamp@Hulshout

Pasen / Zomer

Maximaal aantal plaatsen 60

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ !!!! 

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het sportkamp van Pasen of de zomervakantie.  De info wordt verstuurd naar Tom Lambrechts, secretaris van de club. Deze zal dan de inschrijving in orde maken. Nadien krijg je een aparte bevestigingsmail met de betalingsmogelijkheden. Pas als je deze bevestigingsmail gekregen hebt en je sportkamp is betaald is je inschrijving in orde.

Indien je wil deelnemen schrijf je in en je krijgt een bevestiging of het nog mogelijk is om deel te nemen of je op de wachtlijst wordt geplaatst. Je kan ook steeds contact opnemen met Tom Lambrechts op 0478600349 om te polsen of er nog plaats is.


Afhankelijk van de beschikbare monitoren zullen de inschrijvingen bekeken worden en zal er een eventuele wachtlijst worden aangelegd.  Een definitieve bevestiging zal nog volgen. 

Omwille van de wijziging ivm fiscale attesten moeten we ook het rijksregister van het kind en de begunstigde ouder opvragen. (Dit dient enkel om door te geven aan de overheid zodat dit automatisch in je belastingsbrief wordt ingevuld) 

Keuze sportkamp

Bedankt voor de inzending!

bottom of page