Aansluiting seizoen 2020-2021

In de week van 5 oktober zal je je lidmaatschap kunnen hernieuwen.


Vanaf dit sportjaar willen we vragen om je lidmaatschap te vernieuwen via de website. Vul je gegevens in, betaal je lidgeld en verstuur via de website. Dit is mogelijk vanaf nu.


Atletiek: Klik hier om naar de inschrijvingspagina te gaan.


Duatlon-Triatlon: klik hier om naar de inschrijvingspagina te gaan.


Wie niet in de mogelijkheid is om dit digitaal te doen kan nog steeds via het oude systeem zijn lidmaatschap vernieuwen. Geef een seintje aan Tom Lambrechts en hij bezorgt je de papieren.


Nieuwe leden krijgen een aansluitingskaart en lidmaatschapsbrief en vullen deze beide in en bezorgen deze terug aan Tom Lambrechts, de secretaris.


114 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ronde van Hulshout uitgesteld

Omwille van de coronamaatregelen stellen we de Ronde van hulshout, die normaal deze periode gepland stond, uit. We schuiven op naar september, indien de maatregelen dit toelaten. In het slechtste geva

Duatlonseries - mache 1 - Kortrijk

Kim Nulens is zondag 13 juni op een 5e plaats geëindigd bij de vrouwen in de duatlon te Kortrijk. Ze finishte als 2e Master vrouw. Bekijk hier de uitslag.

Jelle Geens finisht als 7e op het BK veldlopen

Zondag 28 februari stond er een beperkte selectie van atleten aan de start van het Belgisch kampioenschap veldlopen. De eerste en de laatste veldloop waarschijnlijk van het seizoen. Triatleet Jelle G