top of page

AC Hulshout gaat weer internationaal in Benidorm en Tilburg. Ook in veldloop Kessel waren we present

Bijgewerkt op: 3 dec. 2023

* Veldloop Kessel

In Kessel stond de volgende veldloop op de kalender. Fran Buts, Marie Van Hove, Emma Van Hove, Lexi Merckx, Niels Van Den Heuvel, Casper Vermeulen en Lasse Bal liepen bij de kangoeroes en de benjamins mee. Bij de 1e jaars pupillen jongens liep nieuwkomer Bruce Vereycken naar een knappe 5e plaats. Bij de eerste jaars miniemen meisjes werd Nola Bruers 4e en Finne Theys 8e. Bij de jongens werd Jurre Goossens ook 4e, Lias De Raet 11e en Thorben Van Espen 17e. Lotte Van Espen werd 6e bij de kadetten. Bij de masters 50+ werd Ronald Raeymaekers 15e, Walter Verlinden 20e en Jos Wyns 22e.


* Tilburg

Pieter-Jan Hannes liep zijn voorlaatste wedstrijd te Tilburg. Hij eindigde op plaats 9. Nu is het uitkijken naar het Europees kampioenschap veldlopen te Brussel!


* Benidorm

Nancy Bastiaens liep in Benidorm 10km mee. Na een rustperiode na de marathon gevolgd door een kleine ingreep, liep ze deze wedstrijd mee als training. Ze eindigde op de 611e plaats in een tijd van 52'22". Ze werd 15e dame 45+.


* Winterduatlon

Wim De Vries en Luc Vervekken deden in Wommelgem mee aan de winterduatlon. Na het eerste lopen kwamen ze samen in de wisselzone. Wim kon heel goed opschuiven tijdens het mountainbiken. Wim eindigde op de 83e plaats in totaal (+ duo's, plaats 19 bij de masters) en Luc op plaats 123 (met duo's, plaats 36 bij de masters).


* Veldrit Asberg Westerlo

Wannes De Vries en Siebe Philips reden de veldrit in Westerlo mee. Siebe had een geblokkeerde ketting in de start en moest een inhaalrace doen. Hij rukte nog op van plaats 16 naar plaats 5.
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page