top of page

Belgische titels voor Liesbeth Leysen en Diana Vetters

Zondag 12 maart is een zondag met een Belgisch tintje voor onze club. Enkele atleten gingen van start op het BK halve marathon te Gent en Diana Vetters ging van start op BK masters cross.

BK halve Marahon - Gent

Liesbeth Leysen was afgereisd naar Gent met de ambitie om de top 3 te behalen in haar categorie. Na een knappe race finishte zij als 45e dame in het algemeen, 26e vrouw algemeen BK, maar werd in

haar leeftijdscategorie (V50) beloond met de Belgisch titel met een tijd van 1:31:50

Bij de senioren mannen finishte Sander Heemeryck als 20e in een tijd van 1:06:59. (13e plaats BK)

Vervolgens finishte Tomas Colebrants als 266 in een tijd van 1:23:20.

Tenslotte finishte Wim De Voeght als 439e man, 173e algemeen BK, maar werd 8e in zijn leeftijdscategorie (M55)

BK veldlopen Masters - Saint Ghislain

Diana Vetters was afgezakt naar Saint Ghislain waar het BK veldlopen voor masters op het programma stond. Een hele trip voor de boeg, met fiets, trein, fiets en dan vervolgens haar wedstrijd te lopen. Maar ze werd beloond voor haar inspanning en kwam met de Belgische titel in haar leeftijdscategorie (V70) naar huis.