top of page

Crosscup Relays Berlare, mooie prestaties van onze club.


Zondag 24 oktober, na een jaar zonder veldlopen was het weer zover, de start van het nieuwe veldloopseizoen in Berlare met de Crosscup Relays.
Eerst was het de beurt aan Nio Bruers en Jaan Van Noten. zij gingen van start in de individuele wedstrijd. Nio werd knap 6e en Jaan 28e.


De benjamins meisjes met Nibe bruers, kyra Janssens en Fenna Bruynseels werden knap 17e in hun eerste wedstrijd.

In de pupillen meisjes reeks gingen we van start met 3 ploegen. Nie Serneels, Finne Theys en Inte Catteuw werden knap 12e (eerste volledige ploeg van 2012, de andere ploegen waren voornamelijk van 2011). Nola Bruers, Noor Driezen en Nibe Bruers gingen als 2e ploeg van start en finishten als 55e en Milla Van Noten, FLeur Janssens en Lien Van Mellaert finishten als 3e ploeg als 57e.

Vervolgens gingen Tibe Sluyts, Nest Gybels en Wannes De Vries van start bij de pupillen jongens en zij finishten als 23e.Bij de miniemen jongens liepen Jenne Sluyts, Door Serneels en Lander De Smet naar een 41e plaats.

In de cadetten jongens reeks was het uitkijken naar Quinten De Smet, Jari Stappaerts en Rune 's Jongers. De voorbije jaren speelden ze telkens mee voor een podiumplaats, en ook dit jaar was dit het geval. Quinten gaf de stok als 5e door aan Jari, die vervolgens als 4e de stok doorgaf aan Rune. Rune liep vervolgens een dijk van een wedstrijd en mocht uiteindelijk sprinten voor de overwinning, maar moest op de finish net de duimen leggen. Een knappe 2e plaats als resultaat.


Bij de Senioren heren gingen Siebe Philips, Thomas Derboven en Sam Valgaeren van start. Na een knappe race finishten ze als 12.


Ten slotte liepen Rondald Raeymaekers, Ferre Heremans en Thibaut Vinck mee in de bedrijven releays. Maar door techisch probleem nog een juiste uitslag op de site van de crosscup.


234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page