top of page

Gust op podium in veldloop Geel, knappe tijden in natuurloop van Lier

Bijgewerkt op: 30 jan.

Veldloop Geel

In een mooi, bosrijk decor en onder een pril lentezonnetje stonden enkele clubgenoten aan de start van de veldloop van Geel. Bij de kangoeroes en benjamins zagen we Fran Buts, Emiel Vital Vercammen, Fynn Speltens en Lasse Bal meelopen. Bij de 1e jaars pupillen eindigde Nolan Aresse op een 24e plaats. Gust Van Regenmortel mocht als 3e het podium op. Bruce Vereycken werd 8e en Niel Geens 10e.

Nie Serneels werd 4e en Finne Theys 6e bij de 1e jaars miniemen meisjes. Bij de jongens werden Lias De raet 8e en Thorben Van Espen 14e. In de reeks 2e jaar miniem eindigden Lenn Rens en Arne Geens op plaats 22 en 23.

Lotte Van Espen was onze vertegenwoordigster bij de kadetten meisjes. In deze reeks behaalde zij een 18e plaats. Bij de jongens werd Lander De Smet 24e. Broer Quinten kwam als 12e over de meet. Ronald Raeymaekers kon met zijn 13e plaats zijn doel top 15 behalen. Thomas Derboven tenslotte was onze deelnemer bij de seniors mannen, hij werd 5e.

Natuurloop Lier

Enkele clubgenoten stonden met veel goesting aan de start van de 3e van 5 natuurlopen te Lier. Tom Pauwels, sinds enkele maanden bij ons aan het trainen, liep een sterke wedstrijd. Hij evenaarde zijn PR op de 10km. In een sterk bezette wedstrijd eindigde hij op de 62e plaats in een tijd van 42'02".

Luc Vervekken haasde Annouck De Cat naar een nieuw record en 3e plaats op de halve marathon, 1u38'27". Luc werd 108e in 1u38'43". Walter Verlinden liep naar een onverhoopte tijd, namelijk 1u43'11", en een 124 plaats.1e manche Challenge Delhalle: Tour des clochers Baelen

Het loopcriterium Challenge Delhalle is weer van start gegaan. Jos Wyns is de vertegenwoordiger van onze club in dit criterium. In deze eerste manche, Tours des Clochers in Baelen, behaalde hij de 168e plaats op de 19,6km. Hiermee was hij 3e in zijn leeftijdscategorie (70+). Hij deed 1u53"40" over 19km. Het was een prachtig parcours in de Vestervallei met mooie vergezichten. Op 16km kwam er een beklimming van de Mont Cassant, een pittige beklimming met losse stenen.Vlaams kampioenschap alle categorieën Gent

Rune 's Jongers nam dit weekend deel aan het Vlaams kampioenschap alle categorieën indoor te Gent. Hij nam deel aan de 800m en eindigde 8e in zijn reeks in een tijd van 2'05"33.


Veldrit Koersel

Siebe Philips pakte weer uit in het veldrijden. Deze keer won hij de veldrit in Koersel. Hij staat ruim aan de leiding van het klassement.
98 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page