top of page

Ironman 70.3 Oman, trails en PK schoolzwemmen

Ironman 70.3 triatlon Oman

Liesbeth Leysen trok naar het warme Oman voor de 70.3 Ironman. Tijdens het fietsen kon ze goed opschuiven. En na een knappe halve marathon kon ze de wedstrijd winnen in haar age group. Ze werd 7e vrouw in totaal. Ze deed 4u57'07" over de halve triatlonafstand.Ferme Toer Trail

Annouck De Cat en Walter Verlinden trokken naar Binkom om de Ferme Toer trail te lopen. Dit is een organisatie van ex-atleet en ex-clubgenoot Pieter-Jan Hannes. Het was een mooi parcours maar modderig parcours, en ze moesten zelfs door een riviertje lopen. Door het koude water kreeg Walter krampen in de kuiten, hierdoor moest hij zijn tempo wat verminderen. Na 2u29'49" kwam hij als 112e over de meet. Bij Annouck ging het prima. Ze werd 7e dame in een tijd van 2u17'09".Boer van Ballaer jogging Lichtaart

Nancy Bastiaens liep in Lichtaart de Boer Van Ballaer trailrun en jogging mee, een organisatie van de Kastelse kayakclub. Na een val in de opwarming, ging ze geen risico's nemen tijdens de wedstrijd. Toch werd ze op de 6,6km 3e dame in een tijd van 33'06".


La Printanière Challenge Delhalle

Jos Wyns trok naar Erpent voor La Printanière, de 2de wedstrijd van de Challenge Delhalle. Hij werd 281e van de 854 deelnemers, 3de 70+ op de 15,7 km in een tijd van 1:26'40". Het was weer heel lastig met modder en heuvels in overvloed.


Provinciaal kampioenschap schoolzwemmen

Op woensdag 7 februari stond het provinciaal kampioenschap schoolzwemmen gepland in Strombeek-Bever. Wannes De Vries nam hieraan deel. Niet-aangesloten zwemmers kregen een aparte uitslag. Wannes werd zo provinciaal kampioen op de 50m vrije slag en 2e op de 25m vrije slag.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page