top of page

Jari pakt brons en enkele andere mooie prestaties op KVV te Diest.


Zondag stond het kampioenschap van Vlaanderen op het programma. Na de natte zondag van vorige week in Duffel vandaag een mooi winterzon die voor spektakel zorgde.
Bij de kangoeroes jongens ging nio Bruers van start. Bij de de Benjamins meisjes Nibe Bruers en bij de benjamins jongens Nolan Aresse. Voor deze reeksen is er geen uitslag en is deelnemen belangrijker dan een prestatie. Maar toch mooi dat ze gefinisht zijn.


In de Pupillenreeks meisjes was het uitkijken naar Nie Serneels, Finne Theys, Nola Bruers en Noor Driezen. Alle meisjes liepen een zeer mooie wedstrijd, Nie streed mee voor het podium, maar moest net de duimen leggen in de sprint en werd 4e. Finne werd even later knap 6e en Noor finishte als 31e. Nola ging niet van start omwille van een kleine blessure.

Bij de pupillen jongens finishte Thorben Van Espen als 57e.


Bij de miniemen meisjes finishte Lotte van Espen als 33e en bij de miniemen jongens liep Lander De Smet naar een 45e plaats en werd Door Serneels 54e.


Vervolgens was het de beurt aan de cadetten Jongens. Met een groot pak atleten gingen ze van start met de 2 reeksen samen. Jari Stappaerts en Quinten De Smet waren goed gestart en liepen bij de eerste 20 mee vooraan. Naar het einde toe werd het duidelijk dat Jari op medaillekoers liep bij de eerstejaars. Jari finshte als 9e en werd bevestigd dat hij finishte als 3e eerstejaarscadet en Quinten finshte als 18e en 11e als tweedejaarscadet.


Meer nieuws volgt nog.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page