top of page

Knappe overwinning van Finne in veldloop Arendonk, Pieter 3e in Wespelaar

* Veldloop Arendonk

Gust Van Regenmortel die deze week als nieuweling kwam proberen op de clubtraining liep naar een knappe 2e plaats bij de 2e jaars pupillen. Hij besliste dan ook om lid te worden, wat zeker een versterking is voor ons jeugdteam. Finne Theys liep goed mee in de kop van de wedstrijd bij de 1e jaars miniemen. Sterker nog, ze kon als winnares over de meet lopen. Bij de 2e jaars miniemen jongens liep Wannes De Vries na ziekte naar een 15e plaats. Lander De Smet werd 11e bij de kadetten. Broer Quinten liep naar de 5e plaats bij de scholieren jongens. Jente Raeymaekers liep bij de seniors vrouwen en werd 10e. Ronald Raeymaekers werd 14e bij de masters 50+ en Walter Verlinden werd 16e.


* Veldloop Wespelaar

Pieter Heemeryck nam na een knap triatlonseizoen een rustperiode. Dit weekend wou hij de benen eens testen, dit met de veldloop in Wespelaar. Hij kwam als 3e over de meet. Jos Wyns werd 33e bij de masters 50+.


* Tranquilidade M.M. Descobrimentos 2023

Lars Raeymaekers zit voor zijn studies nog steeds in Portugal. Na zijn 1e halve marathon daar, had hij heel veel zin om nog een 2e halve marathon te lopen. Ondanks wat knieperikelen en weinig trainingskilometers liep hij toch bijna 3' rapper dan vorige keer. Zijn besttijd bedraagt nu 1u26'06". Hij werd 341e.


* LoopCriterium Leerkrachten & Personeel Onderwijs (LCLPO) te Vorselaar

Jos Wyns en Matthias Wauters liepen op woensdagnamiddag mee met een kleinschalige (en open) loop voor onderwijzend personeel te Vorselaar. Matthias Wauters werd 7e en Jos Wyns werd 28e.


* Veldrit Huldenberg en Koersel

Siebe Philips reed dit weekend 2 veldritten mee, zaterdag in Huldenberg en op zondag in Koersel. Hij kon 2x de overwinning mee naar huis nemen.


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page