top of page

Mooie prestatie te geel. Nie Serneels wordt 3e.

Zondag stonden we in geel aan de start. Nadat het parcours wat gewijzigd was door niet meer langs het bos te moeten lopen, was het ook een cross geworden met slijkpassages.

Bij de kangoeroes was het Casper vermeulen die de eerste prestatie van de club neerzette.

Vervolgens was het de beurt aan de pupillen meisjes. Nibe Bruers finishte als 16e en Noor Delmé als 21e bij de 1e jaars pupillen. In de volgende reeks, de 2e jaars pupillen meisjes liepen Nie Serneels, Nola Bruers en Finne Theys mee vooraan. Nie kon op het einde Nola nog afhouden en werd 3e, Nola 4e en Finne 8e. Bij de jongens finishte Thorben van Espen als 15e.


Vervolgens was het Nele Berckx die bij de miniemen van start ging. Na een knappe race finishte ze als 17e. Bij de Jongens liep Wannes De Vries naar een 19e plaats.


Na de miniemen was het uitkijken naar Lotte van Espen bij de cadetten meisjes. Vorige week werd ze 3e, maar een ander parcours speelde haar parten deze keer. Ze finishte als 13e vandaag.


Bij de scholieren en masters 50+ heren liep Quinten Desmet naar een 8e plaats bij de scholieren en werd Ronald Raeymaekers bij de masters 18e.


Tenslotte werd Jente Raeymaekers bij de Senioren vrouwen knap 5e.


Tot de volgende.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page