top of page

Mooie prestaties van onze triatleten

Bijgewerkt op: 26 jun. 2023

* Parktriatlon Brasschaat

Jari Stappaerts deed het prima in de triatlon in Brasschaat. Hij won de wedstrijd in zijn categorie.


* Triatlon Brugge

Sander Heemeryck werd 3e op de triatlon in Brugge.


* Challenge triatlon Roth

Pieter Heemeryck had weer een grote en belangrijke triatlon op de planning staan, de hele afstand, met 3,8km zwemmen, 180km fietsen en een marathon lopen. Hij ging goed mee maar na 150km in het fietsen moest hij de strijd staken. Hij voelde de Ironman Hamburg, waar hij 2e werd 3 weken geleden, nog teveel in de benen.


* The Cave triatlon

In het Limburgse Kanne vond zondag de Cave Triatlon plaats. In deze triatlon moest er 1km gezwommen worden, 75km gefietst en 14km gelopen.

Glen Laurens werd knap 5e in een tijd van 3u22'29". Mathias Wauters die met veel gezonde stress aan de start stond van zijn 1e triatlon, deed het heel goed. Hij werd 13e in 3u38'37". Tom De Smet moest, wegens pech (dubbele lekke band) jammer genoeg de strijd staken.

* Ironman 70.3 West-Friesland

Liesbeth Leysen en Wim De Voeght startten in West-Friesland in een 70.3 triatlon, dit is een halve afstand. In een fantastische omgeving, waarbij ze moesten zwemmen in de haven, fietsen op de brede dijken van het Markermeer en lopen deels op de dijk en in het levendige Hoorn, maakte dat dit event een schoon stukje van Nederland heeft laten zien. Liesbeth eindigde op een 10e plaats overall en ze won in haar age-group (50-54). Ze legde de triatlon af in 4u52'23". Wim werd 2e in zijn categorie in de 5150 triatlon.


74 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page