top of page

Nie en Nola op het podium in veldloop Tessenderlo

Bijgewerkt op: 13 nov. 2023

* Veldloop Mechelen

Thorben en Lotte Van Espen trokken op 11 november naar de veldloop van Mechelen. Thorben werd 33e bij de 1e jaars miniemen en Lotte werd 32e bij de kadetten.


* Veldloop Tessenderlo

Op zondag stonden er in de veldloop van Tessenderlo ook atleten van onze club aan de start. Bij de kangoeroes Fran Buts. Lia Van Aerschot, Cecile Heylen en Lasse Bal bij de benjamins. Bij de 1e jaars miniemen meisjes werd Nie Serneels 2e, Nola Bruers 3e en Finne Theys 4e. Lize Van Hoof werd 7e. Bij de jongens 1e jaar miniemen werd Jurre Goossens 4e en Lias De Raet 7e. Bij de 2e jaars werd Lenn Rens 10e, kort gevolgd door Wannes De Vries als 12e en Arne Geens 15e. Ronald Raeymaekers werd 18e bij de masters 50+.
* Halve marathon Herentals

In Herentals liepen Annouck De Cat en Walter Verlinden een halve marathon. Annouck haar vroegere school organiseerde deze kleinschalige wedstrijd. Annouck liep een knappe tijd, ze dook een stuk onder haar vooropgestelde doelstelling van 1u45. Haar tijd bedroeg 1u43'15". Hiermee kwam ze op de 21e plaats, 6 seconden na de eerste dame, over de meet. Walter liep 1u50'51", werd 34e en was ook best tevreden.


* Veldrit

Siebe Philips reed weer 2x een veldrit mee dit weekend en hij won ze allebei. Zaterdag nog pech met 2x een geblokkeerde ketting en de laatste halve ronde platte band. Op zondag in Ham had hij eens geen pech.


105 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page