top of page

Nie, Jari en Glen behalen podium in Booischot.

Zondag 11 december stonden we met 42 atleten aan de start van de cross te Booischot. Bijna de helft van de club stond aan de start, niemand doet het na denken we.

Bij de kangoeroe jongens gingen we met 5 van start, Louis Brems, Casper Vermeulen, Niels van den Heuvel, Thor Lambrechts en Emiel Vercammen. Voor sommigen van hen de eerste kennismaking met het veldlopen.


Vervolgens was het de beurt aan de Benjamins meisjes.

Ook hier een mooie vertegenwoordiging met 4 lopertjes. June Laurens, Elise Joos, Emma van Hove en Fé Lambrechts. Bij de benjamins jongens was het enkel Len van Hoof die startte van onze club, maar toch mooi rond de 10e plaats eindigde.

In de volgende wedstrijd, pupillen meisjes 2013 finishte Noor Delmé als 18e. In de reeks meisjes 2012 liep Nie Serneels steeds mee vooraan en finishte als 3e, even later werd Finne Theys 8e, Lize van Hoof 9e, Liene van Mellaert 18, Noor Driezen 24e en Fleur Janssens als 34e.

Bij de pupillen jongens 2013 finishte Lucas Ceulemans als 7e en Vince Pauwels als 27e. In de reeks jongens 2012 werd Ruben Joos knap 7e. Even later finishte Thorben van Espen als 18e, Bernd Vande Elst 22e en Vic Schroven als 25e.


Nele Berckx ging snel van start bij de miniemen meisjes en kreeg zelfs verschillende keren een eervolle vermelding van de speaker. Nele finishte in haar wedstrijd als 19e. Bij de miniemen jongens was het Wannes De Vries die de kleuren verdedigde. Hij finishte als 20e.


Vervolgens liep Jari Stappaerts bij de cadetten jongens een bijna perfecte race. Hij moest jammer genoeg nog een andere atleet laten voorgaan en finishte knap als 2e op enkele seconden van de eerste.
Daarna was het de beurt aan de scholieren jongens en masters 50+. Bij de scholieren jongens finishte Thibaut Vinck als 7e. In de categorie masters 50+ werd Luk Vervekken 21, Ronald Raeymaekers 25e, Jos Wijns 34e en Walter Verlinden 37e.
Bij de masters dames, maakte Liesbeth Monsecour haar wederoptreden in de cross en ze finishte als 5e. Bij de Senioren heren liep Siebe Philips naar een 12e plaats.

Tenslotte was het Glen Laurens bij de masters 35+ en Lars Raeymaekers bij de junioren die de dag afsloten in hun wedstrijd. Lars finishte als 5e junior. Glen liep steeds mee voorin de race en bepaalde mee het tempo. Enkel de laatste ronde moest hij een andere atleet laten lopen en maakte hij het in de sprint af voor de 2e plaats.


Proficiat aan iedereen die heeft deelgenomen.111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page