top of page

Overwinning voor Thomas en Glen, Nie en Quinten 2e, Finne en Jari 3e in geel.

Zondag 30 januari stonden we met 24 atleten aan de start in Geel, opnieuw met publiek deze keer.

Bij de benjamins meisjes gingen Nibe Bruers en Kyra Janssens van start en bij de jongens liep Nolan Aresse een mooie wedstrijd. In deze reeksen worden geen uitslagen gemaakt en is deelnemen belangrijker.

Vervolgens was het de beurt aan de pupillen meisjes met 5 atleetjes van onze club aan de start. Van in het begin was het een snelle race. Nie Serneels, Finne Theys en Nola Bruers liepen steeds in de topzeven van de wedstrijd en even later volgden Noor Driezen en Fleur Janssens. Aan de finish mochten we een mooi resultaat optekenen voor deze atleten. Nie finishte als 2e, Finne als 3e, Nola als vierde, Noor als 14e en Fleur als 20e.

Bij de pupillen jongens finishte Thorben van Espen als 17e. In de reeks pupillen 2011 liep Tibe Sluyts naar een 21e plaats.

Bij de miniemen meisjes liep Myrte Samoy naar een 16e plaats bij de eerstejaars. In de reeks hoger ging Lotte van Espen goed mee van start en kwam de eerste ronde door op een knappe 6e plaats. Jammer genoeg moest ze in de 2e ronde nog wat plaatsjes toegeven en finishte ze als 12. Bij de miniemen jongens van 2010 finishte Lander De Smet als 15e en Door Serneels als 21e. Bij de miniemen jongens finishte Jenne Sluyts als 16e.

In de reeks cadetten jongens was het Quinten De Smet en Jari Stappaerts die mee de wedstrijd maakten en ze finishten als 2e en 3e.

Bij de Senioren dames liep Jente Raeymaekers naar een 9e plaats.

In de reeks Juniors/masters finiste Glen Laurens als 2e, maar als 1e master. Lars Raeymakers werd 19e (4e bij de junioren), Peter van Beersel werd 42e en Ronald Raeymaekers 60e.

Tenslotte zette Thomas Derboven de puntjes op de I bij de senioren heren. Na een knappe wedstrijd finishte hij als 1e.