top of page

Pieter fantastisch in Singapore, knappe prestaties in Sint-Niklaas

* Sterathlon Sint-Niklaas

In de triatlon te Sint-Niklaas zagen we bij de jeugd C Lander De Smet na een knap loopnummer 26e worden. Bij de jeugd B presteerden Jari Stappaerts en Arnaud Delimont heel sterk. Ze werden respectievelijk 3e (37'15") en 5e (37'29").

Tom De Smet deed mee aan de kwart triatlon. Het zwemnummer was niet min, Tom kreeg veel klappen en stampen. Het fietsen daarentegen ging super, zeker toen de kop van de wedstrijd hem passeerde, kon hij toch zijn wagonnetje aanpikken waardoor het heel hard ging. Het lopen ging goed, ondanks dat het toch veel Finse piste was. Eerst wat teleurgesteld maar achteraf toch tevreden over het resultaat, kwam hij als 37e en 6e bij de Masters A in een tijd van 2u08'27" over de finish. Een verbetering van een dikke 10' tegenover vorig jaar.
* PTO Singapore

Pieter Heemeryck heeft zondagochtend Belgische tijd in de PTO Singapore een fenomenale tweede plaats behaald achter olympisch kampioen en topfavoriet Kristian Blummenfelt. Pieter ging lange tijd aan de leiding in de triatlon van 100 km, met 2 km zwemmen, 80 km fietsen en 18 km lopen. Pas halfweg het lopen kwam Blummenfelt hem voorbij. Na zijn 2de plaats in Ironman Hamburg en de winst in het EK 70.3 Ironman in Tallinn laat Pieter zien dat hij meer dan klaar is voor het WK Ironman in Nice op 10 september.

Verslag 3athlon.be:

Uitslag:

Verslag Sporza:
48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page