top of page

Pieter-Jan Hannes goud met Belgische ploeg op EK veldlopen. Veldloop Booischot

Europees kampioenschap veldlopen te Brussel

Pieter-Jan Hannes kon zich op het Belgische kampioenschap te Hulshout kwalificeren voor het Europees kampioenschap veldlopen in eigen land te Brussel. Dit werd tevens zijn afscheidswedstrijd van de atletieksport. In een uitzinnige massa, met zelfs een supportersbocht op het parcours, speciaal voor hem, kon PIeter-Jan een knappe race lopen. Hij eindigde op een 31e plaats, net geen verhoopte top30. Mede dankzij een sterke Belgische ploeg pakte hij goud met het team en mocht hij toch nog het podium op. Het was zijn gedroomde afscheid. Bedankt voor je bijdrage aan de atletieksport PJ!Veldloop Booischot

Dicht bij huis, namelijk in Booischot stonden ook clubgenoten aan de start.

Bij de kangoeroes liepen Fran Buts, Livia Dubois en Marie Van Hove mee. Bij de benjamins meisjes Cecilia Heylen, Emma Van Hove, June Laurens, Lexi Merckx, Lia Van Aerschot, en bij de jongens Lasse Bal en Louis Brems.

Bij de pupillen jongens werd Gust van Regenmortel 4e en Bruce Vereycken 5e. Nie Serneels werd 6e bij de 1e jaars miniemen meisjes. bij de jongens werd Jurre Goossens 5e. Wannes De Vries kwam als 13e over de meet.

Jente Reaymaekers werd 8e bij de seniors dames en Thomas Derboven 7e bij de heren. Luc Vervekken werd 15 bij de masters 50+ en Jos Wyns werd 24e.

Terhills trail Maasmechelen

Nancy Bastiaens liep een trail mee in Maasmechelen. Het was vrij zwaar en ze was ook 1x gevallen. Toch vond ze het wel leuk. Ze werd in totaal 152e, 37e vrouw en 3e in haar categorie.


Veldrit Heusen-Zolder

Siebe Philips won een veldrit in Heusen-Zolder. Hij won in de spurt, een opsteker nadat hij maandag nog zwaar ten val was gekomen op training.68 weergaven0 opmerkingen
bottom of page