top of page

Pieter pakt Europese titel in Tallinn, team aan het werk in Rijkevorsel

* EK triatlon Estland

Pieter Heemeryck heeft zondag de 70.3 Ironman Tallinn gewonnen, het officieuze Europese kampioenschap op de halve triatlon. De nummer 2 van de Ironman Hamburg zit al een hele tijd in topvorm en bewees dat met een sterke race in de Estse hoofdstad. Na een sterk zwemnummer ging de Domo-Scott triatleet aan de leiding in het fietsen. In de 21 km lopen moest zijn naaste concurrent meteen afhaken en vanaf dan lag de weg naar de overwinning open voor Pieter. Met een halve marathon van 1u12 liep Pieter naar een meer dan oververdiende zege in deze sterk bezette wedstrijd, een opsteker van formaat richting het WK Ironman in Nice op 10 september. Pieter Heemeryck won het EK 70.3 Ironman in 3u36’56 met 1’59 voorsprong op de 2e.Verslag 3athlon.be


Verslag Sporza.be


* Triatlon de Bres Rijkevorsel

Heel wat triatleten van onze club stonden dit weekend aan de start van de triatlon de Bres te Rijkevorsel. Onze sponsor Domo Elektro is sponsor van deze triatlon. Bij de jeugd (U14-U16) kwam Wannes de Vries als jongste van deze reeks in actie. Hij presteerde knap. Hij werd 12e in totaal en 7e in zijn leeftijdscategorie.

Bij de dames pakte Kaat Van Eynde een knappe overwinning. Liesbeth Leysen werd 6e dame maar 2e bij de 40+. Glen Laurens werd 12e, Wim De Vries 33e, Matthias Wauters 35e, Wim De Voeght 79e, Luk Vervekken 110e en Maarten De Voeght 158e.Meer foto's vind je op de Facebookpagina.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page