top of page

Podium bij de pupillen meisje op CC relays met Nie, Finne en Nola.

Zondag 23 oktober ging het nieuwe crossseizoen van start. We gingen van start met enkele ploegen en bij de pupillen meisjes werd een knappe 3e plaats weggekaapt met Nie, Finne en Nola.

De eerste ploeg die van onze club van start ging was een mixploeg van jongens en meisje Benjamins. June Laurens, Nio Bruers en Nolan Aresse liepen in deze reeks mee, en kwamen als 32e over de finish.

Vervolgens was het de beurt aan de pupillen meisjes. We hoopten op een mooie ereplaats, maar het werd een podium voor Nie Serneels, Finne Theys en Nola Bruers. Nie wisselde rond de 9e plaats, Finne schoof wat op en gaf de stok door aan Nola als 6e in een peletonnetje van 4 die streden voor de derde plaats. Nola liep een snelle wedstrijd en finishte knap als 3e. Het podium was een feit. Even later liepen Noor Driezen, Nio Bruers en Liene van Mellaert als 55e over de finish in een voor hen ook mooie wedstrijd.

Bij de pupillen jongens stonden 2 debutanten aan de start. Lukas Ceulemans en Vic Schroven liepen samen met Thorben Van Espen hun eerste veldloop ooit. Lukas startte, gaf de stok door aan Thorben en Vic mocht de finish als 60 passeren.

Bij de miniemen jongens enkele ervaren rotten aan de start. Mathis Van Loock wisselde met Wannes De Vries en wannes gaf de stok tenslotte door aan Lander De Smet. Zij gingen als 48e over de finish.

In de hoofdreeks was het de beurt aan Siebe Philips, Glen laurens en Sam Valgaeren. Siebe ging goed van start maar het ging zeer snel. Vervolgens consolideerde Glen de plaats en schoof er nog enkele op en tenslotte liep Sam een knappe wedstrijd en finishte als 20e.

Bij de scholieren jongens was het uitkijken naar Quinten De Smet, Jari Stappaerts (cadet) en Rune S' jongers. In het verleden kaapten ze regelmatig een podiumplaats weg in deze relays, maar nu als jongste scholieren was dit wat moeilijker. Na een knappe wedstrijd van alle drie finishten ze 21e op net geen minuut van de winnaars.

Tenslotte hadden we ook nog een ploeg bij de bedrijfsrelays: AC hulshout-domo-scott ging van start met Thibaut Vinck, Ronald Raeymaekers en Lars Raeymaekers. Zij liepen naar een knappe 5e plaats.

Proficiat aan allen en volgende week zijn we paraat in Mol aan het zilvermeer.