top of page

Provinciaal kampioenschap veldlopen te Balen. Jos Wyns wint in leeftijdscategorie

Provinciaal kampioenschap veldlopen Balen

Op de Keiheuvel te Balen werd een mooi parcous uitgetekend waarop de provinciale veldlooptitels werden uitgereikt. Enkele atleten trotseerden de kou en er lag zelfs een klein wit laagje sneeuw.

De kangoeroes en benjamins deden flink hun best. Fran Buts, Marie Van Hove en Flynn Speltens liepen mee bij de kangoeroes. Emma Van Hove, Moris Boets Salaets en Lasse Bal waren onze vertegenwoordigers bij de benjamins.

Bij de 2e jaars pupillen jongens werd Bruce Vereycken 9e. Nie Serneels werd 5e bij de 1e jaars miniemen meisjes. Bij de 1e jaars miniemen jongens werden Jurre Goossens 9e en Thorben Van Espen 24e. Wannes De Vries werd 22e bij de 2e jaars.

Lander De Smet finishte als 15e bij de kadetten en broer Quinten 15e bij de scholieren. Ronald Raeymaekers en Jos Wyns liepen bij de masters 50+ naar een 18e en 30e plaats. Jos Wyns werd provinciaal kampioen bij de masters 70+
LCLPO: LoopCriterium Leerkrachten en Personeel Onderwijs

Eerder deze week, op woensdagnamiddag, namen Matthias Wauters en Jos Wyns deel aan een scholenveldloop van het Loopcriterium voor leerkrachten en ondersteunend personeel in het Meetshovenbos te Aarschot. Matthias werd werd 6e en Jos 20e.


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page