top of page

Veldloop Kortenberg met podium voor Gust Van Regenmortel, winterduatlon Hofstade, Challenge B-W

Bijgewerkt op: 28 feb.

Veldloop Kortenberg Memorial Jef Bogaerts

Voor de laatste veldloop van het seizoen trokken enkele atleten naar Kortenberg. Zoals de naam het al zegt, een lastig parcours met veel modder en steile bergop.

Bij de kangoeroes beet Fran Buts de spits af. Emiel Vital Vercammen was onze kangoeroevertegenwoordiger bij de jongens. June Laurens en Lexi Merckx liepen naar mooie ereplaatsen bij de benjamins meisjes. Ook Louis Brems en Lasse Bal vertegenwoordigden onze clubkleuren bij de benjamins jongens.

Gust Van Regenmortel pakte nog een podiumplaats mee bij de 2e jaars pupillen jongens en werd knap 2e. Finne Theys werd 9e bij de 1e jaars miniemen meisjes. Ronald Raeymaekers werd 21e bij de masters 50+ en Thomas Derboven werd knap 6e bij de seniors mannen.


Proficiat aan al onze atleten die dit veldloopseizoen het beste van zichzelf hebben gegeven en onze clubkleuren hebben laten zien op de crossen.


Winterduatlon Hofstade

Wim De Vries en Luc Vervekken namen in Hofstade deel aan de crossduatlon. Ze moesten eerst 3km lopen, daarna 23 mountainbiken en dan terug 3km lopen. Na 1u34'49" eindigde Wim op de 63e plaats. Luc deed er iets langer over en werd na 1u49'03" 125e.

Crêtes Brainoises in Lillois Challenge Brabant-Wallon

Jos Wyns nam deel aan zijn eerste wedstrijd van de Challenge Brabant-Wallon, namelijk Crêtes Brainoises in Lillois. Over de 12,8km deed hij 1u03'55" en hiermee werd hij 211e van de 668 deelnemers, in zijn leeftijdscategorie behaalde hij de 3e plaats.London Winter Run

Pieter Heemeryck nam deel aan de London Winter Run, een 10km wedstrijd door Londen. Pieter werd knap 5e in een snelle tijd, 30'28". Voor Pieter was het de ultieme voorbereiding op zijn eerste long distance triatlon van 2024, de T100 triatlon van Miami waar hij over twee weken aan de start staat.


Verslag 3athlon.be

Uitslag:


Veldrit Tessenderlo

Siebe Philips reed de laatste veldrit mee van de WTK te Tessenderlo. Hij wint het klassement en hij werd officieus Belgisch kampioen WTK.


71 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page