top of page

Verslagen van dit weekend: Pieter zilver op EK Ironman te Hamburg

* Piste Booischot, Merksem en Lommel

Jente Raeymaekers en Thibaut Vinck stonden dicht bij huis aan de start, namelijk op de piste in Booischot. Ze deden het beiden prima op de 800m. Jente werd 2e bij de seniors in een tijd van 2'56''16. Hiermee verbeterde ze haar record van een aantal jaar geleden. Thibaut deed nog beter en won bij de scholieren. Daarbovenop verbeterde ook hij zijn persoonlijk record, 2'08'17 is nu zijn nieuwe besttijd.

Rune s' Jongers stond aan de start van een 800m in Merksem. Ook hij deed het heel goed want hij verbeterde eveneens zijn P.R. Zijn record bedraagt nu 1'59''04.

Lenn Rens liep in Lommel een 1000m mee. Hij eindigde 3e. Er was iets mis met de tijdsregistratie waardoor er geen tijden gepubliceerd zijn.


* Dry Eckenjogging Herselt

Het Herselts joggingcriterium bestaat uit 5 wedstrijden. De eerste stond vrijdagavond op de planning, de Dry Ecykenjogging. Een lastig, maar mooi parcours door de bossen aan de voetbalvelden van de Dry Eyckenboys. Bij de jeugdreeksen zagen we de zusjes Emma en Marie Van Hove aan de start. Emma werd knap 3e en zus Marie werd mooi 10e op de 200m. Nie Serneels werd 3e dame op de 5km in 22'30''. Ook Nancy Bastiaens werd 3e dame, maar dan op de 10km (49'16''). Ronald Raeymaekers eindigde net voor Nancy op een 39e plaats in 48'49''.


* Meetria triatlon te Meer

Tom De Smet kwam op zondag aan de start van de kwarttriatlon in Meer. Hij werd 31e in totaal en 10e bij de masters A. Hij legde de 1000m zwemmen, 38km fietsen en 10km lopen af in een tijd van 2u04'31''.


* Triatlon Hamburg

Pieter Heemeryck is knap 2e geworden op het Europees kampioenschap Ironman te Hamburg. Een fantastisch resultaat dat helemaal overschaduwd werd door een ongeval met motard en triatleet.

Lees meer in het verslag op 3athlon.be:

Uitslag:


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page