AFGELAST _
48e Veldloop A.C.Hulshout

PK veldlopen - zondag 16 januari 2022

Wegens de coronamaatregelen waren we genoodzaakt onze jaarlijkse veldloop te annuleren in 2021 en op te schuiven naar 2022

JAMMER GENOEG MOETEN WE OOK DIT JAAR DOOR DE CORONAMAATREGELEN ONZE VEDLOOP AFLASSEN; 

Noteer dus alvast in je agenda.

15 januari 2023; 


Onthoud goed die dag, want op die dag is Hulshout het centrum van de provincie in de atletiekwereld. Door de coronamaatregelen hebben we een jaartje moeten overslaan en is het twee jaar geleden. Voor de 48e keer sturen we de meisjes, jongens, dames en heren het veld in. Er staan reeds grote namen op de erelijst en onze veldloop blijft nog steeds groeien. De voorbije jaren stond de Belgische top aan de start, maar voor dit jaar mogen we opnieuw het provinciaal kampioenschap organiseren.

Er zullen tal van jeugdatleten van de club aan de start staan en is het moeilijk om iedereen bij naam te noemen, want dan zouden we er misschien enkele overslaan. Maar toch kijken we speciaal uit naar onze kangoeroes en benjamins, Len Van Hoof, Nolan Aresse, Bram Beyens,  Nibe Bruers, Theo De Jonghe e.a. Onze pupillen met o.a. Nie Serneels, Finne Theys, Ruben Joos, Alexander Draulans, Wannes Devries, ea.  en de miniemen Door Serneels,   ea. Bij de Cadetten is het uitkijken naar Jari Stappaerts, Rune ’S Jongers, Quinten Desmet, Jasper Desmet, Mila-Marie Buts en Jana Aerts.  Bij de Junioren meisjes kijken we vooral naar Klara De Voeght en Nele Goossens.  Deze atleten wisten de voorbije wedstrijden enkele overwinningen, podiumplaatsen of toptien plaatsen te behalen en willen dit overdoen voor eigen volk. Bij deze allen veel succes in je eigen wedstrijd. 


Bij de senioren heren springen vooral de namen van onze eigen atleten in het oog. Sam Valgaeren, Thomas Derboven en Glen Laurens behaalden bij de senioren de voorbije winter al enkele overwinningen en ereplaatsen in de regionale veldlopen.  Bij de vrouwen is het uitkijken naar Liesbeth Monsecour en Liesbeth Leysen, maar net zoals bij de jeugd is het weer moeilijk om iedereen bij naam te noemen zonder iemand te vergeten.

Uitslag 2021