Veldloop

46e veldloop A.C.Hulshout

Zondag 06 januari 2019
 

UITSLAG 46e veldloop A.C.Hulshout

Foto's:    deel1

               deel2

06 januari 2019, onthoud goed die dag, want op die dag is Hulshout het centrum van de provincie in de atletiekwereld. Inderdaad, het is alweer een jaartje geleden. Voor de 46e keer sturen we de meisjes, jongens, dames en heren het veld in. Er staan reeds grote namen op de erelijst en onze veldloop blijft nog steeds groeien.

Dit jaar hebben we opnieuw gekozen om op zondagnamiddag te organiseren.  De voorbije jaren stond de Belgische top aan de start staan, maar dit jaar focussen we op onze eigen atleten aangevuld met enkele Belgische toppers.

Er zullen tal van jeugdatleten van de club aan de start staan en is het moeilijk om iedereen bij naam te noemen, want dan zouden we er misschien enkele overslaan. Maar toch kijken we speciaal uit naar onze kangoeroes Nie Serneels en Finne Theys. De benjamins Alexander Draulans, Wannes Devries, Lenn Rens, Christian Matos Calderon, Door Serneels, Emily Indekeu, e.a Onze pupillen met o.a. Jari Stappaerts en de miniemen Rune ’S Jongers, Quinten Desmet, Jasper Desmet, Mila-Marie Buts.   Deze atleten wisten de voorbije wedstrijden enkele overwinningen, podiumplaatsen of toptien plaatsen te behalen en willen dit overdoen voor eigen volk. Bij deze allen veel succes in je eigen wedstrijd. 

Bij de senioren heren springen vooral de namen van onze eigen atleten in het oog. Sam Valgaeren, Thomas Derboven en Glen Laurens behaalden bij de senioren de voorbije winter al enkele overwinningen en ereplaatsen in de regionale veldlopen.  Bij de vrouwen is het uitkijken naar Liesbeth Monsecour en Liesbeth Leysen, maar net zoals bij de jeugd is het weer moeilijk om iedereen bij naam te noemen zonder iemand te vergeten. 

Uitslag (verschijnt later op de avond - na de wedstrijden)

 

Uitslag 46e veldloop A.C.Hulshout

 Eventsponsors


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x